Comunicate de presăLecții Olimpice

Nicolae Juravschi, Larisa Popova și Oleg Moldovan la Liceul Teoretic ”Nicolae Iorga” din Chișinău

Proiectul „Lecții Olimpice – 2014” a ajuns astăzi, 15 aprilie 2014, la Liceul Teoretic „Nicolae Iorga” din Chișinău, unde au fost prezenți circa 60 de elevi, atât din clasele primare cât și cei care se află în ultimul an de școală.

Invitații speciali ai Lecției Olimpice au fost Olimpicii: Nicolae JURAVSCHI – dublu-campion olimpic la Jocurile Olimpice din Seoul 1988 și medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice din Atlanta 1996, Larisa POPOVA – campioană olimpică la Jocurile Olimpice din Moscova 1980 și Oleg MOLDOVAN- medaliat cu argint la Jocurile Olimpoice din Sydney 2000.

În cadrul Lecției Olimpice s-a vorbit despre valorile olimpice, participarea sportivilor moldoveni la Jocuriel Olimpice, Jocurile Olimpice de la Sochi 2014, Rio 2016, dar și Jocurile Olimpice de Tineret de la Nanjing 2014.
Nicolae Juravschi, Larisa Popova și Oleg Moldovan au invitat elevii la Ziua Olimpică, care urmează a fi organizată pe 24 mai 2014. Lecția Olimpică s-a încheiat cu tradiționala victorină olimpică și premierea celor mai activi elevi. Aceștia au avut ocazia să primească autografe personalizate de la sportivii olimpici prezenți în sală.

Următoarea Lecție Olimpică va fi organizată la 16 aprilie la Orhei, unde vor asista peste 280 de elevi, profesori și invitați speciali.

Back to top button