Noutăți

Nadejda Bria: ”La etapa actuală este un rezultat bun pentru Nicolae Gaiduc”

Antrenoarea tânărului Nicolae Gaiduc, clasat pe locul 106 din 119 participanți la schi fond 15 km liber în cadrul Jocurilor Olimpice de la PyeongChang, Nadejda Bria a rămas mulțumită de evoluția sportivului de 21 de ani. ”A fost o cursă foarte dificilă. O cursă care trebuia să dai dovadă de foarte bune calități fizice și tehnice. Nicolae a reușit să-și depășească propriul rezultat. La etapa actuală este un rezultat bun pentru el”, spune Nadejda Bria.
Anul trecut, Nicolae Gaiduc a participat pentru prima dată la Campionatul Mondial de schi fond printre seniori, concursul din Finlanda fiind unul dintre cele 5 turnee la care trebuia să participe și să acumuleze puncte pentru a putea ajunge la Jocurile Olimpice.
”În probele de schi rezultatul vine mai târziu, la vârsta de 25-28 de ani. Nicolae are șanse să se califice la încă două Olimpiade și să evolueze destul de bine, dar pentru asta trebuie să muncim cu toții”, a adăugat antrenoarea Nadejda Bria.
Nicolae Gaiduc a fost portdrapelul Moldovei la ceremonia de deschidere a celei de-a 23-a ediții a Jocurilor Olimpice de iarnă.

Back to top button