Noutăți

Mariana Draguțan mai păstrează șanse la medalie la Mondiale

Luptătoarea Mariana Draguțan va evolua vineri în recalificări la Campionatul Mondial printre cadeți, care se desfășoară la Atena. Asta după ce a învins-o pe americanca Alisha Sue Howk, cu 10-8 și a pierdut în sferturi cu 0-8 româncei Andreea Beatrice Ana, care este calificată în finala categoriei de greutate 52 kg. În schimb, Mariana Draguțan va lupta contra nemțoaicei Josefine Maria Purschke pentru calificarea în meciul pentru medalia de bronz.

La 46 kg, Maria Leorda s-a oprit în sferturi, iar Irina Ringaci a cedat în recalificări, înregistrând două victorii și două înfrângeri.
La luptele greco-romane cel mai bun rezultat l-a obținut Maxim Canțer la 58 kg. În calificări, elevul liceului municipal sportiv a trecut de tunisianul Montassar Nasraoui, cu 3-1, iar în optimi l-a învins pe turcul Mustafa Safa Yildirim, cu 8-4. În sferturi, Canțer i-a cedat viitorului campion, iranianul Mohsen Fathollah Madhani, scor 0-8. Apoi, în recalificări, Canțer a fost învins de bulgarul Ivo Krasimirov Iliev, cu 3-9.

Back to top button