Noutăți

Lansarea proiectului Lecții Olimpice și a publicației “Flacăra Olimpică”

Acum 6 ani, a fost lansată publicația Flacăra Olimpică, care reprezintă un ghid și suport methodologic pentru proiectul CNOS “Lecții Olimpice”, lansat în anul 2014.

Menirea acestui ghid olimpic este să ajute învățătorii de educație fizică în realizarea sarcinii lor de bază de a transmite copiilor importanța sportului și a spiritului olimpic.

În mesajul său de salut, Președintele Comitetului Internațional Olimpic Thomas Bach menționează că prin distribuirea acestui ghid în școlile din Republica Moldova, sportul este utilizat ca un mijloc de a transmite tinerilor valorile olimpice de excelență, prietenie și respect, astfel, promovând valori umane universale.

Lansarea publicației Flacăra Olimpicăa avut într-un ambient plăcut și agreabil cu participarea membrilor familiei olimpice: sportivi, antrenori, reprezentanți ai Federațiilor Naționale, a agențiilor teritoriale olimpice, a asociațiilor și cluburilor sportive.

Ghidul Flacăra Olimpicăa fost distribuit în sute de biblioteci și școli ale țării, contribuind la îmbogățirea personalității elevilor.

Back to top button