Noutăți

La mulți ani Domnule Rector Igor Șarov!

MESAJ  DE  FELICITARE
Multstimate Domnule Rector,

Comitetul Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova vine astăzi, în ziua când mai întoarceți o filă din calendarul vieții, cu cele mai sincere și alese felicitări de sănătate, întregite de urări de noi realizări.

Domnia Voastră a-ți parcurs o cale plină de reușite și împliniri, urmând vocația de pedagog și cercetător al istoriei acestui plai binecuvântat – Republica Moldova. Pornind de la abilitățile și cunoștințele, acumulate  în cadrul Școlii medii nr. 1 din Căușeni, urmate și consolidate la Facultatea de Istorie a Universității de Stat din Moldova, V-a adus pe bună dreptate faima a unui pedagog devotat și a celei de cercetător de marcă. Practic, toată activitatea a fost indispensabil ancorată la grijile și realizările Facultății materne, iar apoi și a Universității.

Cadrele didactice, cercetătorii din țară v-au apreciat mult și pentru darul și munca depusă în cadrul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Comitetul Național Olimpic și Sportiv a cunoscut pe parcurs clipe din cele mai reușite și productive în conlucrarea cu Domnia Voastră, atât în cadrul ministerului, precum și în funcția de Rector.

LA MULȚI ANI STIMATE PRIETEN AL SPORTULUI
RECTOR  IGOR  ȘAROV!!!

Back to top button