Noutăți

FOTE, în premiera, în direct on-line

Intrecerile sportive din cadrul editiei de iarna a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE) competitie gazduita de localitatea turca Erzurum in perioada 12-17 februarie a.c., vor fi transmise on-line, prin intermediul Olympic Chanel.

FOTE Erzurum 2017 va intra in istorie ca prima competitie organizata de Asociatia Comitetelor Olimpice Europene (EOC) ale carei evenimente – ceremoniile de deschidere si inchidere, intreceri sportive, interviuri, reportaje, etc  –  vor putea fi urmarile in direct de publicul larg.

Pe parcursul celor cinci zile de competitii din cadrul FOTE Erzurum 2017, intrecerile de la sapte dintre cele noua discipline sportive la care se concureaza – schi alpin, curling, patinaj artistic, hochei pe gheata, short track, patinaj viteza, schi sarituri si snowboarding, vor fi   transmise in direct de Olympic Chanel.

Pentru a trai in direct emotiile  din timpul   FOTE Erzurum 2017 se poate accesa link-ul https://www.olympicchannel.com/it/events/european-youth-olympic-festival/

De asemenea, organizatorii FOTE Erzurum 2017 au lansat aplicatia EYOF 2017 Erzurum, pentru posesorii de telefoane inteligente cu sisteme de operare atat Android cat si iOS.

Back to top button