Noutăți

Felicitări pentru medaliaţii la Campionatul Mondial de lupte!

Luptătorii moldoveni, medaliaţi la Campionatul Mondial de lupte, rezervat cadeților, care s-a desfăşurat în perioada 13-18 septembrie la Tbilisi, Georgia, au fost invitați la sediul CNOS, pentru a fi felicitați și premiați.

Sportivii Valentin Petic, Anastasia Nichita şi Ştefan Tonu, împreună cu antrenorii şi preşedintele Federaţiei de lupte din Moldova, Victor Peicov, au participat la o conferință de presă, în cadrul căreia s-au discutat mai multe aspecte ale participării sportivilor noștri la competiții de rang internațional.

Totodată, au fost vizionate înregistrările video de la competiții, cu participarea celor trei sportivi. În afară de aplauze, ei au primit și niște premii bănești, la fel și echipament sportiv de la partenerul Boviline.

În cadrul Campionatul Mondial de lupte, rezervat cadeților, au participat 45 de ţări, iar Republica Moldova a fost reprezentată de nouă luptători. Valentin Petic şi-a adjudecat medalia de aur la categoria 58 kg, iar la feminin,luptătoarea Anastasia Nichita a obţinut medalia de argint, în categoria de greutate de 56 kg. Ştefan Tonu, în categoria de 63 kg, a cucerit medalia de argint.

Foto: Kristina Buceațchi

Back to top button