Beijing 2022Noutăți

Echipamentul sportiv pentru membrii Echipei Olimpice a Republcii Moldova care vor participa la Jocurile Olimpice de iarnă Beijing 2022 este oferit de CIO

CNOS informează că membrii Echipei Olimpice a Republicii Moldova vor purta la Jocurile Olimpice  Beijing 2022 echipament sportiv de marca Adidas. Setul este compus din 18 unități și conține articole sportive de culoare albastră, roșie și neagră. Pe articolele sportive este aplicat logo-ul CNOS și inscripția « Moldova » în strictă conformitate cu cerințele CIO. Acest echipament va fi purtat de olimpicii moldoveni la Ceremoniile de Deschidere și Închidere a Jocurilor Olimpice, dar și în Satul Olimpic.

Suplimentar, în cadrul competițiilor, sportivii la biatlon vor fi asigurați cu echipament specializat marca Oldo, iar sportivii care concurează la proba de sanie vor participa în echipament marca Under Armour.

Echipamentul sportiv a fost oferit CNOS din Republica Moldova de către Comitetul Internațional Olimpic (CIO) prin intermediul unui program special. Condițiile financiare precare și lipsa finanțării din partea Statului pentru asigurarea participării Echipei Olimpice la Jocurile Olimpice de la Beijing 2022 a obligat CNOS să adreseze o solicitare CIO de a oferi membrilor echipei noastre echipament competițional.

 

CNOS exprimă gratitudine Comitetului Internațional Olimpic pentru aport și susținere necondiționată a Echipei Olimpice a Republicii Moldova, care va reprezenta țara la Jocurile Olimpice de iarnă Beijing 2022.

 

Back to top button