Noutăți

Delegația română a efectuat o vizită la Casa olimpică

Delegația română, în frunte cu Mihai Covaliu, a efectuat o vizită la Casa olimpică. Președintele COSR a discutat despre diverse proiecte cu omogul de la Chișinău, Nicolae Juravschi. La finalul întâlnirii, membrii comitetelor olimpice au plantat câțiva brazi în preajma sediului CNOS.
România se poate lăuda cu 60 de sportivi calificați la Olimpiada de la Paris. Marian Drăgulescu și Ana Maria Brânză Popescu, care au în palmares mai multe medalii la Jocurile Olimpice, le-au dat câteva sfaturi sportivilor basarabeni.
”Să muncească mult, să fie ambițioși, să-și seteze obiective mari și să lase neajunsurile și obstacolele deoparte de visul lor”, a declarat vicecampionul olimpic la gimnastică, Marian Drăgulescu.
”Dragi sportivi, bucurați-vă de călătorie. De multe ori, criteriile de calificare sunt mult mai dure decât competiția în sine pentru Jocurile Olimpice”, a spus campioana olimpică la scrimă, Ana-Maria Brânză Popescu.
La finalul întâlnirii, membrii comitetelor olimpice au plantat câțiva brazi în preajma sediului organizației de la Chișinău. Delegația română a participat şi la o conferință, la Universitatea de Stat din Moldova, unde a vorbit despre sportul de performanță.

Back to top button