Lecții OlimpiceNoutăți

Copiii de la Dobrogea, Invitați Speciali la CNOS!

Astăzi, Casa Olimpică a fost plină de entuziasm și zâmbete, deoarece 30 de elevi cu vârste cuprinse între 7 și 16 ani de la Gimnaziul Nr. 68 din Dobrogea au fost oaspeții de onoare la prima lecție olimpică din 2024. Această întâlnire specială a coincis cu sărbătoarea de 33 de ani de la înființarea Comitetului Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova.

În cadrul vizitei lor, micuții au avut ocazia să descopere istoria fascinantă a Jocurilor Olimpice și a mișcării olimpice, pășind cu curiozitate prin Muzeului Olimpic. Într-un mod interactiv și distractiv, copiii au fost implicați în jocuri care au avut menirea de a le transmite mai profund valorile olimpice și principiile care ghidează această mișcare internațională.

Momentul culminant al zilei a fost discursul captivant susținut de Nicolae Juravschi, dublul campion olimpic și președintele CNOS. Cu vorbe pline de inspirație, Juravschi a împărtășit din experiența sa și a subliniat importanța implicării și dedicării în sport.

Această întâlnire specială a creat nu doar amintiri prețioase pentru copiii de la Dobrogea, dar a consolidat și legătura lor cu mișcarea olimpică, deschizând ușile către posibile viitoare performanțe și succese. Bravo micilor olimpici și mulțumiri CNOS pentru această experiență memorabilă!

Back to top button