Comunicate de presă

Comunicat de presă

Anunț cu privire la acreditarea reprezentanților mass-media la lucrările Adunării Generale de dare de seamă și alegeri din 23.11.2021.

În contextul organizării în data de 23 noiembrie 2021, ora 11:00, Palatul Republicii, a Adunării Generale de dare de seamă și alegeri, Comitetul Național Olimpic și Sportiv anunță, pentru perioada 16-19 noiembrie 2021, ora 14:00, acreditarea reprezentanților mijloacelor de informare pentru reflectarea lucrărilor Adunării Generale.

Reieșind, din condițiile sanitare, stabilite de Comisia Națională pentru Sănătate Publică și pentru buna organizare a informării publicului privind desfășurarea lucrărilor Adunării Generale, Comitetul Național Olimpic și Sportiv va organiza transmisiunea online a ședinței pe pagina www.privesc.eu.

Concomitent, pentru reprezentanții mijloacelor de informare, care vor decide prezența în incinta Palatului Republicii se stabilește următoarea procedură:
– Înregistrarea reprezentanților mijloacelor de informare la lucrările Adunării Generale se vă organiza în intervalul de timp – 09:30-10:30 în data de 23 noiembrie 2021 în incinta Palatului Republicii.
– Accesul în incinta Palatului Republicii va fi permisă persoanelor, care prezintă actele veridice privind: vaccinarea, cu prezentarea QR codului de vaccinare; sau/ori prezentarea certificatului de efectuare al testului RT-PCR valabil pentru 72 de ore; sau/ori dovadă realizării testului antigen rapid, valabil pentru 48 de ore;
– Se acceptă accesul persoanelor, care au solicitat acreditarea, la prezentarea actului de identitate;

Reieșind din situația pandemică și a cerințelor impuse de către autoritățile sanitare, accesul în sala de ședință va fi permis pentru delegații la Adunarea Generală și pentru organizatorii ședinței.
Pentru reprezentanții mass-media, acreditați la Adunarea Generală, va fi rezervat un sector special – ”PRESA”, amplasat la parterul Palatului Republicii și unde va fi asigurată transmiterea lucrărilor Adunării Generale.

Deopotrivă, la finalul lucrărilor Adunării Generale este programată conferința de presă a Președintelui Comitetului Național Olimpic și Sportiv, ales de către Adunarea Generală.

Pentru acreditarea reprezentanților mijloacelor de informare la Adunarea Generală de dare de seamă și alegeri, solicitarea va conține obligatoriu logo-ul instituției și se va expedia pe adresa de e-mail web@olympic.md sau office@olympic.md.

Back to top button