Comunicate de presă

Comunicat de presă

Comitetul Internațional Olimpic a deschis procedurile de aplicare pentru acreditări la Jocurile Olimpice de la Paris pentru categoria nedeținătorilor de drepturi de televiziune și de radio (ENR). Platforma de acreditare e deschisă pe site-ul CIO: https://olympics.com/ioc/accred2024

Termenul de aplicare este 26 ianuarie – 8 martie 2023. În conformitate cu regulile Comitetului Internațional Olimpic, responsabilitatea alocării acestor acreditări revine CIO, în cooperare cu Comitetele Olimpice Naționale. CIO va notifica organizațiile de presă care primesc acreditare în aprilie 2023.

Comitetul de Organizare pentru Paris 2024 va trimite organizațiilor care au fost validate pentru ENR documentele nominal începând cu 23 octombrie 2023. Formularul de acreditare Press by Name trebuie completat, cu numele persoanelor acreditate nominalizate de către organizațiile ENR și aprobate pentru a acoperi Jocurile Olimpice Paris 2024.

Acestea vor fi returnate către Comitetul de Organizare Paris 2024 până la 9 februarie 2024. Comitetul de Organizare Paris 2024 va trimite Cardul de Identitatea Olimpică și Acreditarea (OIAC) direct către organizațiile ENR aprobate, începând cu mai 2024.

Back to top button