Noutăți

Comitetul Naţional Olimpic felicită selecţionata Moldovei de tenis cu victoria în faţa Belarusului

Comitetul Naţional Olimpic al Republicii Moldova transmite felicitări selecţionatei de tenis a ţării noastre cu prilejul calificării în finala play-off de promovare în prima zonă Euro/Africa a Cupei Davis.

Selecţionata noastră, compusă din Radu Albot, Maxim Dubarenco, Andrei Ciumac şi Andrei Gorban, căpitan Iurie Gorban, s-a impus cu scorul de 4-1 în faţa Belarusului.

Meciurile au avut loc în perioada 4-6 aprilie la Sala Polivalentă din Chişinău.

La frumoasa victorie a tenismanilor noştri, care a unit încă odată naţiunea noastră prin sport, au asistat şi preşedintele CNO – Nicolae Juravschi şi prim-vicepreşedintele CNO – Nicolae Piatac.

Nicolae Juravschi transmite sincerele sale felicitări:

Țin să felicit membrii echipei noastre,  care ne-au bucurat cu o victorie frumoasă: Radu Albot, Maxim Dubarenco, Andrei  Ciumac, Andrei Gorban. Radu Albot  a dat dovadă de curaj și determinare, bucurându-ne cu un joc foarte frumos. El a demonstrat că în sport câștigă doar cel care luptă. Mă bucură faptul că Radu s-a lansat în cadrul Festivalului Olimpic al Tineretului European și sper că  la Jocurile Olimpice de la Rio 2016, echipa olimpică  a Republicii Molodva va fi reprezentată și de tenismeni. Transmit pe această cale felicitări Federației de Tenis din Republica Moldova și președintelui Marina Tauber pentru buna organizare a tuturor evenimentelor „Davis Cup by BNP Paribas” .

Back to top button