EvenimenteNoutățiOlympic Fest 2016

CNOS şi MTS – sîntem gata de marea sărbătoare sportivă!

Pe data de 18 mai a avut loc conferința de presă dedicată sărbătorii sportului pentru toți OLYMPIC FEST 2016. La Conferință au participat Ministrul Tineretului și Sportului Victor Zubcu, președintele CNOS Nicolae Juravschi și directorul departamentului marketing al Bancii Comerciale Moldova Agroindbank Galina Vasilița.

OLYMPIC FEST 2016 marchează Ziua Sportivului și a Mișcării Olimpice și va avea loc pe data de 21 mai în Piața Marii Adunări Naționale cu începere de la orele 15.00. Evenimentul este organizat de Comitetul Național Olimpic și Sportiv, Ministerul Tineretului și Sportului și Primăria municipiului Chișinău.

OLYMPIC FEST promovează frumusețea și diversitatea sportului, subliniind beneficiile exercițiului fizic. Un program artistic cu genericul Feeria Sportului va fi propus atenției publicului la orele 15.45. Ceremonia de deschidere oficială a evenimentului va avea loc la orele 16.00.

În afară de tradiționala Cursă Olimpică, care anul acesta a ajuns la a 25-a ediție, în Piață vor fi organizate diverse competiții sportive și activități distractive. Startul Cursei Olimpice la distanța de 3,5 km se va da la orele 16:30.

OLYMPIC FEST propune tuturor participanților un program variat de activități și competiții sportive în zone special amenajate de către Federațiile Sportive: box, judo, lupte libere, taekwondo, tenis de câmp, tenis de masă, tir cu arcul, pentatlon modern, karate, badminton, atletism, fotbal.

În acest an, Olympic Fest se va petrece în ritmuri de samba cu genericul “Hai Moldova, Hai la Rio”, oferind posibilitatea de a promova imaginea Echipei Olimpice RIO 2016 şi de a determina întreaga societate să o susțină.  În Zona Startului va fi instalat un panou special pentru urări adresate olimpicilor noștri! Echipa Olimpică are nevoie de susținerea noastră! Să fim uniți prin motto-ul : O tară! O echipă! Un drapel!

Pentru că cei mici sunt viitorii campioni, Olympic Fest include în program și o mini-cursă Olimpică pentru cei mai tineri sportivi și părinții acestora. Astfel, mamele vor putea concura la campionatul de alergat cu cărucioare, iar picii – la campionatul bebelușilor care merg de-a bușilea. Aceste concursuri vor fi pe gustul părinților și copiilor, care vor îmbina utilul cu plăcutul.

Olympic Fest provoacă la competiție și jurnaliștii posturilor de televiziune. Circa 40 de jurnaliști se vor alinia la starturi olimpice cu genericul Hai la Rio. Aceste starturi reprezintă o competiție, dar și un prilej de divertisment și socializare între jurnaliști – colegi de breaslă, un îndemn de a face sport și a demonstra care echipă e mai puternică.

O ștafetă de alergări va aprecia la care instituție de învățămînt superior își fac studiile cei mai sportivi studenți. La linia de start se vor alinia studenții de la ASEM, USM,  UTM, USMF, USEFS, Academia Militară, Universitatea Agrară și Academia de Poliție.

Nu ratați un eveniment grandios, dinamic și plin de culoare! O tombolă cu premii va încheia programul sportiv.

Invitații speciali ai evenimentului Sasha Lopez, Ale Blake și Broono vor asigura participanților o doză de dispoziție bună și agrement. Să ne bucurăm împreună de Ziua Sportivului și Mișcării Olimpice!

CNOS aduce mulțumiri sponsorilor și partenerilor, care au contribuit la realizarea proiectului Olympic Fest:

Coca Cola – sponsor general

Moldova Agroindbank

Tele-radio Moldova – partener media general

McDonalds

PowerTeam

Giant

Sandra

PublikaTV – partener media special

Complexul Sportiv – Sport Park

Daac Hermes

MamaPlus.md

Agenția de Publicitate Free

Foto Kristina Buceaţchi

Back to top button