Noutăți

Câștigătorii quiz-ului, în vizită la Casa Olimpică

În această dimineață Comitetul Național Olimpic și Sportiv a fost gazda întâlnirii cu tinerii care au devenit câștigătorii quiz-ului de pe 1 iunie, organizat de U-Report Moldova și UNICEF, în colaborare cu Asociația Jocurilor Intelectuale. Alături de copii, la Casa Olimpică au fost prezenți și părinții lor.

A fost organizată “Lecția Olimpică”, în cadrul căreia cei prezenți în sală au făcut cunoștință cu istoria Jocurilor Olimpice, valorice olimpice și au vizionat filmul despre evoluția sportivilor noștri la Olimpiade.

Copiii au mai vizitat și muzeul olimpic, care deține o colecție impresionantă de obiecte de mare valoare pentru sportul moldovenesc.

Tinerii, împreună cu Violeta Vidrașcu, coordonator de comunicare U-Report Moldova și UNICEF, au avut ocazia să discute nemijlocit cu președintele CNOS, Nicolae Juravschi, dublu campion olimpic, și prim-vicepreședinte CNOS, Larisa Popova, campioană olimpică.

Apoi, la Casa Olimpică a fost organizat un nou concurs cu premii. La finalul evenimentului, tinerii au primit suvenire din partea CNOS.

Fotografii: https://bit.ly/3MR9gSm

 

Back to top button