Noutăți

Campionul european la Judo vine la baştină cu daruri

Valeriu Corlăteanu, dublu  campion european la judo, deţinător a zece medalii de aur la campionatele fostei URSS, a  venit la baştină cu un set de echipament sportiv, mingi de volei şi baschet, palete de badminton, destinate colectivului de pedagogi ai Liceului „Mihai Eminescu” din Cimişlia.

Evenimentul s-a produs cu prilejul jubileului de 45 de ani de la formarea acestei instituţii de învăţămînt din sudul Moldovei, unde în prezent îşi fac studiile peste 600 de elevi şi eleve.

Manifestarea a coincis cu încheierea lucrărilor de reparaţie a sălii sportive, devenite în scurt timp mai atrăgătoare pentru tinerii pasionaţi ai sportului. Exemplul campionului continental a fost urmat de Andrei Vacarciuc, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, prezent la emoţionanta  manifestare cu patru noi mese pentru practicarea tenisului de masă.

După încheierea festivităţii de inaugurare, ambii oaspeţi au luat paletele în mînă şi au jucat tenis de masă, demonstrînd tuturor că sportul poate fi practicat la orice vîrstă.

Back to top button