Noutăți

Cadouri suplimentare acordate de Ziua Internațională a copilului

Participantele la concursul de desen din cadrul sărbătorii sportive Olympic Fest, ce s-a desfășurat recent în centru capitalei, au fost invitate la sediul Comitetului Național Olimpic și Sportiv, pentru a-și primi premiile. Ele le-au fost înmînate de campioana olimpică Larisa Popova și Secretarul General al CNOS, Cristina Vasilianov. La concursul de desen cu tematică sportivă din cadrul Olympic Fest – 2017, au participat circa 30 de elevi și eleve.

„La fiecare ediție a Olympic Fest, noi invităm pe cineva din profesori, ca să ne ajute să organizăm concursul de desen. Toamna e abordată și tema ecologică, în cadrul sărbătorii sportive Eco Fest, acum a fost reflectată  doar tema sportului, pentru că sportul trebuie să fie pretutindeni. ”, a remarcat pentru www.olympic.md  Larisa Popova.

„Am însoțit elevele, care au reprezentat Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu”, cu profilul arte plastice, muzică și instrumente muzicale. Mihniova Alexia, Stepuleac Iana, Erdem Valeria și Matvei Cătălina sunt printre participantele care au fost premiate de catre CNOS pentru participare la concurs. Fetele frecventează secția de artă plastică, practică și sportul. La concursul de desen din cadrul sărbătorii sportive Olympic Fest au participat 15 elevi și eleve de la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu”, a constatat cu satisfacție Gheorghe Turculeț, profesor de arte plastice la Liceul „Onisifor Ghibu”. După încheierea concursului, desenele vor fi expuse la  Muzeul Olimpic, situat pe strada Pușkin-11 al capitalei.

Foto  Kristina Buceațchi

Back to top button