Noutăți

Banca Comercială Moldova Agroindbank susține Speranțele Olimpice

În cadrul Cinei Olimpice din 25 ianuarie 2018, organizate de CNOS, sponsorul general al CNOS a oferit un frumos cadou tinerelor Speranțe Olimpice.
Astfel, pe lângă diplome de excelență și cadouri din partea CNOS, tinerii sportivi Petru Pelivan, Eugen Matveiciuc, Alexandra Emilianov, Anastasia Nichita și Tatiana Salcuțan au beneficiat de premii bănești în valoare de 10.000 de lei, oferite de dl Serghei Cebotari, Președintele Comitetului de Conducere al Băncii Moldova Agroindbank.
Moldova Agroindbank înregistrează o colaborare de lungă durată cu Comitetul Național Olimpic și Sportiv. Dl Serghei Cebotari a specificat că “Banca susține totalmente sportul, educația și cultura. Aceasta se încadrează în responsabilitatea politicii noastre sociale. Am susținut până acum promovarea mișcării olimpice și o vom face și în continuare, iar pe această cale mulțumesc acționarilor Băncii că susțin acest proiect. Cred că acest exemplu frumos va fi preluat și de alți agenți economici, alte companii pentru a susține aceste tinere talente, acești sportivi care într-adevăr sunt ambasadorii noștri pe arena internațională.”
Apreciind înalt suportul Băncii Comerciale MAIB, Președintele CNOS Nicolae Juravschi i-a înmînat dlui Dl Serghei Cebotari trofeul „Premiul CNOS 2017”.

Back to top button