Noutăți

Airbnb Online Experience conectează virtual sportivii de elită și fanii

Partenerul olimpic la nivel mondial Airbnb a lansat o nouă platformă online care oferă șansa fanilor să se conecteze din confortul propriilor case cu sportivi de elită, olimpici sau paralimpici.
În condițiile în care, din cauza pandemiei de covid, în întreaga lume oamenii stau acasă pentru a-și proteja propria sănătate și sănătatea celor din jur, Airbnb, unul dintre partenerii Top ai Comitetului Internațional Olimpic, a oferit noi posibilități utilizatorilor săi de a se bucura de activități unice.
Prin platforma sa, Airbnb Online Experience oferă oricărui doritor posibilitatea de a efectua antrenamente și sesiuni de îndrumare conduse de olimpici și paralimpici.  Astfel, sportivii gazde au posibilitatea de a împărtăși pasiunea lor cu fanii în timpul pandemiei COVID-19.
Printre sportivii implicați în proiect se numără Breeja Larson (SUA), campioană olimpică la înot, care dă sfaturi despre modul în care fiecare își poate stabili obiectivele, sau Xu Lijia (China), medaliată cu aur și bronz olimpic în întrecerile de navigație, care oferă antrenamente personalizate la domiciliu.
Oricine dorește să se conecteze virtual cu sportivi de top utilizând Airbnb Online Experience poate accesa acest link:

https://www.airbnb.co.uk/s/experiences/online?_set_bev_on_new_domain=1582370786_NjU2MWI3MGIwMDMz
De asemenea, orice sportiv de top interesat să împărtășească propria experiență prin Airbnb Online Experience poate începe prin a accesa link-ul:  https://www.olympic.org/athlete365/airbnb/ (sursa: cosr.ro)

Back to top button