Noutăți

Agenda sportivă a săptămînii 10-15 mai

Marţi, 10 mai.

Comitetul Național Olimpic și Sportiv și Federația de Atletism din Republica Moldova invită jurnaliștii sportivi la o conferință de presă, la care vor participa preşedintele CNOS Nicolae Juravschi, Președintele Asociației Europene de Atletism (EAA) Svein Arne HANSEN, Norvegia și Prim-vecepreședintele EAA Dobromir KARAMARINOV, Bulgaria, care este și Președinte al Asociației Balcanice de Atletism (ABAF). Scopul vizitei oaspeților de la EAA constă în documentarea asupra condițiilor de dezvoltare a atletismului în țara noastră, posibilitatea de conlucrare cu CNOS și alte instituții interesate din Republica Moldova.

Conferința de presă va avea loc marți, 10 mai, ora 11.30, la Confederația Națională a Sindicatelor din Moldova, strada  31 August 1989, etajul 3, sala de conferinte.

10-13 mai.Campionatul deschis al municipiului Chişinău la tenis. Detalii-www.ftm.md .

14 mai, Sîngerei. Turneul Internaţional la judo « Memorialul Ilie Stratan » cu participarea tinerilor sportivi U 14 şi U 16.Organizator-serviciul tineret şi sport al Consiliului raional Sîngerei.

14-15 mai. Grand Prix Almaaty la judo.Participă Valeriu Duminică, candidat pentru obţinerea calificării olimpice pentru Rio 2016. Detalii- www.eju.net.  

 Duminică, 15 mai. Odesa.16.00. Campionatul Europei  pe naţiuni la rugby, grupa 1B. Ucraina- Moldova.

Back to top button