Noutăți

A avut loc turneul ”Seven Samurai Cup” la karate-do

Pe 14 aprilie în incinta Universității de Stat de Educație Fizică și Sport a avut loc Campionatul Internațional la karate-Do WKF ”Seven Samurai Cup”.
Campionatul a întrunit circa 150 de sportivi cu vârsta începând de la 6 ani din România (CS ”MASIBO”, Petroșani), Ucraina (Cs ”Zahyst”, CS ”Дзесином-Серинрю”, CS ”Mowgly”,CS ”O-kan”, CS ”Leader”, CS ”Grand Sport”) , și cluburile din Republica Moldova (CS ”Samurai”, CS ”Bushido”, CS „VICTORIA”, CS ”Ronin”), cât și o echipă de 25 arbitri și 20 de voluntari.
Cea mai așteptată categorie a fost Kumite masculin între echipe. Luptele s-au dat între cluburile Leader Ukraina, Leader Moldova, Leader Team și Samurai. Locul de frunte a fost ocupat de clubul Leader Ucraina, pe locul doi s-a clasat Leader Moldova, iar bronzul a fost ocupat de cluburile Leader Team și Samurai.
Cluburile care au plecat acasă cu cele mai multe medalii au fost: I.Leader Ucraina, II.O-Kan și III.Grand Sport.
O zi mai devreme, pe 13 aprilie, în cadrul Campionatul Internațional ”Seven Samurai Cup”2019, în premieră, a avut loc Campionatul Kiyoko Children Cup, kiyoko traducându-se din japoneză ca fiind fericire, ceea ce înseamnă că Kiyoko Children semnifică ”copil fericit”.

Back to top button