Olympic Fest 2017

Olympic Fest este cel mai grandios eveniment sportiv desfășurat în Republica Moldova în ultimii ani. El întrunește Olimpici moldoveni, reprezentanți ai federațiilor sportive naționale și mii de amatori ai sportului.

Formatul evenimentului Olympic Fest, organizat de CNOS din Republica Moldova, a primit o înaltă apreciere din partea Comitetului Internațional Olimpic. Ediția din 2014 a sărbătorii olimpice a fost prezentată oficial de către CIO în calitate de studiu de caz pentru alte Comitete Olimpice.

Olympic Fest 2017 va avea loc pe data de 20 mai în piața Marii Adunări Naționale începând cu orele 15:00.

Olympic Fest 2017 este dedicat Zilei Naționale a Sportului și a Mișcării Olimpice. Motto-ul evenimentului Olympic Fest 2017 este «Chișinău – oraș activ, Chișinău – oraș sportiv “ și este organizat în parteneriat cu Primăria municipiului Chișinău. Prin acest eveniment ne propunem să motivăm toți chișinăuenii să adopte un mod de viață activ și să practice regulat sportul.

Programul include activități sportive pentru întreaga familie, oportunități de a încerca noi sporturi sub îndrumarea medaliaților și Campionilor Olimpici. OlympicFest oferă copiilor și părinților o experiență sportivă de neuitat. Ei sunt așteptați în Orășelul copiilor unde vor descoperi multe surprize și distracții.

OlympicFest este un eveniment mediatizat, fiind reflectat de majoritatrea mijloacelor mass-media, iar jurnaliștii sunt participanți activi la OlympicFest. Evenimentul Olympic Fest 2017 va culmina cu tradiționala Cursă Olimpică de alergări – distanța 3,5 km.

Vă așteptăm la Olympic Fest 2017: 20mai, Piața Marii Adunări Naționale, orele 15:00.

Vino să demonstrăm că Chișinău este un oraș sportiv !

Back to top button